Kontakt a predajňa
Košík
je prázdny
0
Obaly na čokoľvek
Obchodné podmienky

Informácia o spracúvaní osobných údajov pre informačný systém cookies

Informácia o spracúvaní osobných údajov
Pre informačný systém: IS cookies

Informácia o spracúvaní osobných údajov dotknutých osôb podľa §19 a §20 Zákona č.18/2018Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) a čl. 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „nariadenie“).

Cieľom tejto informácie je poskytnúť Vám informácie o tom, aké osobné údaje spracúvame, ako s nimi zaobchádzame, na aké účely ich používame, komu ich môžeme poskytnúť, kde môžete získať informácie o Vašich osobných údajoch a uplatniť Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov.

Identifikačné a kontaktné údaje:
Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť MODEL OBALY, s.r.o., E. B. Lukáča 2, Martin 036 01, IČO 34 118 543, prevádzka Pack Shop Bratislava, Opletalova 7287, 841 07 Bratislava – Devínska Nová Ves, telefón 02-20422582

Kontaktné údaje zodpovednej osoby pre dohľad nad spracúvaním osobných údajov: dpo4@proenergy.sk

  1. Účel spracúvania osobných údajov a právny základ spracúvania
    Účelom spracúvania osobných údajov je: poskytovanie a zlepšovanie služieb, vývoj nových služieb, ochrana používateľov a zabezpečovanie efektívneho vyhľadávania a reklamy.
    Z hľadiska funkcie, ktorú jednotlivé cookies plnia, môžeme cookies rozdeliť na: - konverzné, ktoré nám umožňujú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov,
    - trackingové /sledovacie/, ktoré v kombinácií s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov,
    - remarketingové, ktoré používame pre personalizáciu obsahu reklám a ich správne zacielenie,
    - analytické, ktoré nám pomáhajú zvýšiť užívateľské pohodlie nášho webu tým, že pochopíme, ako ho užívatelia používajú,
    - esenciálne, ktoré sú dôležité pre základnú funkčnosť webu
    Osobné údaje sa spracúvajú na základe: dobrovoľného súhlasu dotknutej osoby podľa §13 ods. 1 písm. a) Zákona a čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia, Smernice č. 2002/58 ES Európskeho parlamentu a Rady
    Oprávnené záujmy prevádzkovateľa, alebo tretej strany
    Spracúvanie osobných údajov za účelom oprávnených záujmov prevádzkovateľa, alebo tretej strany sa nevykonáva.
  2. Identifikácia spracúvaných osobných údajov dotknutých osôb
    Dotknuté osoby, o ktorých sa osobné údaje spracúvajú sú: používatelia webovej stránky prevádzkovateľa.
    Rozsah spracúvaných osobných údajov: titul, meno, priezvisko, prezývka, e-mail, telefón, IP adresa a cesta (web stránka), odkiaľ klient prichádza.
  3. Identifikácia príjemcov, kategórie príjemcov
    Prevádzkovateľ môže poskytnúť osobné údaje oprávneným subjektom ako sú inštitúcie a organizácie, ktorým spracúvanie povoľuje osobitný právny predpis, alebo zmluvným partnerom (najmä sprostredkovateľom), ktorí sa zmluvne zaviazali prijať primerané záruky zachovania ochrany spracúvaných osobných údajov, nasledovne:
    Iný oprávnený subjekt všeobecne záväzný právny predpis v podľa § 13 ods. 1 písm. c) zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov
    Zmluvný partner (na základe zmluvy)
    Model Obaly a.s., Opava, ČR
    § 34 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov
    So súhlasom dotknutej osoby, alebo na jeho/jej príkaz môžu byť osobné údaje poskytnuté ďalším príjemcom.
  4. Prenos osobných údajov do tretej krajiny / medzinárodnej organizácii
    Prenos do tretích krajín, alebo medzinárodných organizácií sa nevykonáva.
  5. Identifikácia zdroja, z ktorého boli osobné údaje získané
    Priamo od dotknutej osoby (prostredníctvom web stránky prevádzkovateľa)
  6. Doba uchovávania osobných údajov
    Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje po dobu nevyhnutnú na splnenie účelu, najviac však po dobu 3 rokov od ukončenia dobrovoľného vzťahu, v ktorom boli osobné údaje poskytnuté.
  7. Profilovanie
    Prevádzkovateľ nespracúva osobné údaje profilovaním, ani obdobným spôsobom založenom na automatizovanom individuálnom rozhodovaní.
  8. Práva dotknutej osoby
    Dotknutá osoba má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom, ktoré sú o nej spracúvané, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať voči spracúvaniu osobných údajov, právo na neúčinnosť automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania, právo na prenosnosť osobných údajov, ako aj právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu. V prípade ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby, dotknutá osoba má právo kedykoľvek svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže uplatniť svoje práva zaslaním emailu na adresu: info.psb@modelgroup.com , alebo písomne na adresu prevádzkovateľa.
  9. Povinnosť poskytnutia osobných údajov
    Dotknutá osoba poskytuje svoje osobné údaje dobrovoľne, na základe súhlasu (poskytnutie nie je zákonnou/zmluvnou požiadavkou), v prípade ich neposkytnutia prevádzkovateľ nebude sledovať a vyhodnocovať správanie používateľa web stránky pre zabezpečenie poskytovania, zlepšovania a vývoja nových služieb, ochrany používateľov a zabezpečovanie efektívneho vyhľadávania a reklamy.

Doprava zdarma pri nákupe
nad 199 € bez DPH